Askorbiinihappo 20 g

3,73 €
Saatavilla

Elintarvikelisäaine säilöntään.

Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia käytetään elintarvikkeissa muun muassa hapettumisen estoaineena (E 300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa.

Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen. Käyttömäärä 0,5–1 grammaa säilykekiloa kohti.
Elintarvikelisäaine säilöntään.

Annostelu:

Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen. Käyttömäärä 0,5–1 grammaa säilykekiloa kohti.

Käyttötarkoitus:

Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia käytetään elintarvikkeissa muun muassa hapettumisen estoaineena (E 300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa.

Ainesosaluettelo:

L-askorbiinihappo.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

L-askorbiinihappo.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.